Torna la Festa Major de Bellaterra

Divendres, 27 d’agost de 2021

Arriba la Festa Major de Bellaterra amb canvis d'última hora per adaptar-nos a la COVID, però amb la il·lusió de tornar a celebrar-la el primer cap de setmana de setembre.

Aquest any, i complint la normativa del Procicat, no es podrà celebrar ni la bicicletada, ni la Holy Fest, i les activitats de nit hauran de concloure a les 00.30h. A més, el concurs de paelles i fideuàs serà online i es manté el concert de dissabte a la nit, però sense el sopar popular. Tot i això, els restaurants de la plaça serviran sopar a les seves terrasses.

Tot i aquestes absències obligades, la Festa Major manté el gruix de les seves activitats: el pregó, concerts, tertúlies, teatre, activitats infantils i esportives, inflables i la tradicional baixada de carros. Aquest any, a més, s'afegeixen els tornejos de Futbol- 7 a les instal·lacions de la UAB.

El programa d'activitats arribarà a les bústies de totes les cases ben aviat i també el podeu trobar als tòtems de l'EMD situats als carrers i al web www.emdbellaterra.cat.

Darrera actualització: 13.09.2021 | 09:41