Tall de trànsit per la retirada de tres pins perillosos per la carretera BV-1414

Dijous, 22 d'octubre de 2020 a les 00:00

La carretera BV-1414 estarà tallada al trànsit aquest dissabte dia 24 al matí per la tala de 3 pins ubicats a la cruïlla de la carretera amb el carrer Octavi Bruix. Aquests pins, amb una forta inclinació, tenen un important risc de caiguda a la carretera.

Per reduir al màxim les molèsties en la mobilitat dels veïns, el tall de trànsit començarà a les 7 del matí. Està previst que els treballs s’allarguin fins a les 3 de la tarda i el tall de trànsit està coordinat amb la Diputació de Barcelona.

Com en anteriors ocasions, s’ha habilitat un itinerari alternatiu per a circular en sentit Sant Cugat i Sabadell.

En sentit Sant Cugat, el trànsit de pas es desviarà pel carrer Casas i Amigó fins al Camí Antic. Des d’aquí, els conductors podran accedir de nou a la carretera passant pel carrer Terranova.

En sentit Sabadell l’itinerari alternatiu començarà a l’alçada del carrer Terranova fins arribar al Camí Antic. Des d’aquí, els vehicles hauran d’anar fins al carrer Pin i Soler per arribar a la rotonda de La Vall.

Els veïns del tram final del carrer Octavi Bruix tenen garantit l’accés als garatges dels seus habitatges mentre durin els treballs.

Darrera actualització: 03.03.2021 | 15:03