Els Reis d’Orient omplen de màgia els carrers de Bellaterra

Dijous, 5 de gener de 2023

Els tres Reis d’Orient i tota la seva màgia han arribat aquest dijous 5 de gener a Bellaterra.

Com ja és tradició Ses Majestats han arribat al poble en tren, quan quedaven pocs minuts per a les sis de la tarda. A l’estació de Bellaterra han estat rebuts per les torxes de foc dels nois i noies del Grup Escolta Bellaterra i els trencatrons d’El Musical.

A la plaça del Pi, el president de l’EMD, Ramon Andreu, ha lliurat la clau màgica del poble a Ses Majestats, per tal que Melcior, Gaspar i Baltasar puguin entrar a totes les cases per deixar-hi regals. Després de dedicar unes paraules a tots els infants i famílies que els esperaven a la plaça amb moltes ganes i il·lusió, els alumnes d’El Musical han ofert el tradicional concert de nadales. 

Tot seguit, els tres Reis d’Orient s’han dirigit a la Parròquia de la Santa Creu en cotxes clàssics, on han fet la tradicional ofrena al Nen Jesús.

La comitiva reial ha arribat finalment a l’EMD. Un cop a la Plaça Maragall, Ses Majestats han recollit les cartes dels nens i nenes de Bellaterra. Durant l’acte, tots els presents han pogut gaudir d’una xocolatada calenta gentilesa dels monitors del Grup Escolta Bellaterra, i animació infantil a càrrec de la Unió de Veïns.

La Cavalcada de Reis de Bellaterra, ha estat organitzada un any més per la companyia de teatre la Inestable, l’escola de música El Musical, la Unió de Veïns, el Grup Escolta Bellaterra, la Parròquia de la Santa Creu i l’EMD de Bellaterra.

Darrera actualització: 5.01.2023 | 20:59