Programa de la Festa Major de Bellaterra 2023

Dijous, 31 d’agost de 2023

Presentació del programa de Festa Major 2023 per part del president de l’EMD Josep Maria Riba.

Benvolguts Bellaterrencs i Bellaterrenques.

Tinc la gran satisfacció de presentar el Programa de la Festa Major de Bellaterra 2023. La primera Festa Major es va organitzar fa 40 anys per part de la Unió de Veïns de Bellaterra. La Festa d'enguany arrencarà el dia 14 de setembre, coincidint amb el Dia de la Santa Creu, patrona de Bellaterra.

El Programa ha estat elaborat per una "Comissió de Festa Major" integrada principalment per representants de la Unió de Veïns de Bellaterra, joves voluntaris del nostre poble, tècnics de l'EMD i membres del nou Govern de l'EMD, i que també ha comptat amb la col·laboració de moltes entitats i organitzacions de Bellaterra, mencionades en el programa.

Inclou novetats destacables amb relació a passades edicions, com els Food-Trucks per cobrir el sopar de divendres i el dinar i sopar de dissabte; el Cinema a la fresca de dijous al vespre; les Curses Populars per nens i grans del dissabte al matí; una Barra de begudes portada per professionals del món de la cocteleria, entre d'altres.

També es mantenen activitats que formen part de l'essència de la nostra Festa Major, com l'arrencada amb un concert al Musical, la Baixada de Carros, la tertúlia del Fòrum, activitats lúdiques i esportives a la plaça del Pi, el Concurs de Paelles i Fideuàs, la Missa de Festa Major, el ball dels nostres Gegantons, i el Teatre, que aquest any es farà els dies 23 i 24 de setembre.

I es tornarà al format de 2 nits potents. La de divendres una mica més enfocada als més joves i la de dissabte als més veterans. En ambdós casos, combinant actuació de grups amb DJs.

S'ha fet un gran esforç perquè sigui una festa que engresqui de nou als joves de Bellaterra, sense deixar a part als més grans. Per tant, vol ser molt integradora i segur que ens permetrà contactar amb nous veïns i passar unes bones estones.

Us animo a que ho aprofiteu.

Bona Festa Major i Visca Bellaterra!

Josep Ma Riba
President EMD de Bellaterra

Darrera actualització: 1.09.2023 | 13:28