L’exposició “Paraules que escolten” celebra una festa de cloenda el diumenge 21 d’abril

Dilluns, 15 d’abril de 2024

L’exposició “Paraules que escolten” ha tingut lloc a Bellaterra durant els últims mesos, on s’ha presentat l’obra de l’artista i investigadora, Ainoa Soler, coneguda pel seu treball en l’àmbit de l’art, el moviment i l’educació.

Des del 7 de març fins al 26 d’abril del 2024, la sala gran del Centre Cívic de Bellaterra ha albergat aquesta exposició d’art viu, en què cada moment és diferent gràcies a la participació dels visitants. 

La dansa, la música i la poesia són les principals protagonistes d’aquesta mostra. A l'exposició s'hi recull una selecció de pintures que il·lustren i conviden a reflexionar sobre el contingut d'algunes de les poesies que comprenen els tres volums de “Paraules que Escolten”, la primera publicació de Soler.

Per a finalitzar aquesta memorable exposició, se celebrarà una festa de cloenda el proper diumenge 21 d’abril, on tindrà lloc un espectacle de música i dansa en viu. Una oportunitat per a escoltar les poesies que van donar lloc a l'exposició, convertides en cançons, de la mà del cantautor, Jordi Viader, així com viure la dansa de l’Ainoa Soler. 

Ainoa Soler, pintora, poetessa i ballarina

Ainoa Soler és una artista compromesa amb la investigació i la creació de l'art, el moviment i l'educació. Com a creadora i cocreadora de projectes educatius, i com a facilitadora en processos d'aprenentatge i autoconeixement, ha col·laborat en diversos projectes que integren les seves passions i habilitats.

La seva recerca abasta diferents disciplines corporals, incloent-hi la dansa; el mètode Dalcroze, el Laban i la teràpia Feldenkrais. A través de la seva tasca, l’artista uneix la seva vocació docent amb la seva curiositat artística i la seva exploració creativa. Actualment, es dedica a integrar coneixements en àmbits interdisciplinaris, establint connexions entre la consciència ecològica, social i artística, tant en l'àmbit personal com en el comunitari.

Sala d’exposicions de l’EDM Bellaterra

Recordeu que l’EMD de Bellaterra obre la sala d’exposicions de l’edifici a tots els artistes de Bellaterra que vulguin exposar les seves creacions. Les persones interessades poden enviar un correu electrònic a cultura@emdbellaterra.cat o trucar al 93 518 18 30.

 

Darrera actualització: 15.04.2024 | 13:22