L’EMD presenta el nou projecte de remodelació de la Plaça del Pi

Divendres, 22 de març de 2024

Aquest dijous 21 de març a les 19h, l’EMD ha presentat el nou projecte de remodelació de la Plaça del Pi a la sala gran del Centre Cívic de la Plaça Maragall.

Prop de 30 veïns i veïnes han assistit a l’acte per conèixer aquesta iniciativa que té l'objectiu d'afavorir la cohesió social i impulsar el comerç a Bellaterra. Aquest projecte també busca millorar l'espai públic, al mateix temps que reforçar la seguretat dels vianants.

La proposta de remodelació d’aquest espai clau de Bellaterra s’ha elaborat amb la col·laboració d’un grup de veïns i veïnes experts en arquitectura i urbanisme.

En què consistirà la remodelació de la Plaça del Pi?

El projecte preveu ampliar la zona de vianants uns 500 m2,  tallant el tram de l’Avinguda Joan Fàbregas, que actualment separa els comerços de la Plaça. Per tant, aquesta reestructuració de l’espai unificaria ambdues bandes de la plaça.

En paral·lel, es proposa redistribuir les places d'aparcament existents i augmentar el nombre de places taronges, per afavorir el flux comercial i evitar que aquest canvi afecti negativament la disponibilitat d’aparcaments.

La fase de licitació de l'obra començarà aviat, ja que el projecte hauria d’estar executat l'estiu de 2025.

Darrera actualització: 22.03.2024 | 18:29