L’EMD dona suport al conveni del Club Bellaterra

Divendres, 4 de juny de 2021 a les 10:00

L’EMD de Bellaterra considera que el procés d’execució hipotecària realitzat al Club Bellaterra ha de respectar els drets urbanístics reconeguts en el conveni que es va fer l’any 2004 per permetre la seva requalificació urbanística.

Amb aquesta requalificació, El Club va rebre valor urbanístic de terrenys públics. És a dir, els terrenys de l’EMD van deixar de ser d’ús residencial per fer-hi equipaments, per tal que els terrenys d’El Club poguessin tenir una part d’ús comercial. Aquesta acció va ser la que va permetre l’activitat comercial del supermercat Condis i dels altres comerços ubicats en aquest edifici de la plaça del Pi.

El conveni urbanístic fixa l’obligació d’El Club Bellaterra a destinar els ingressos dels lloguers dels locals comercials a l’activitat esportiva d’El Club, i també a cedir un espai de 100 metres quadrats a l’EMD durant 20 anys.

El procés d’execució hipotecària ha transferit ja la possessió de l’immoble a Caixa Bank, i l’EMD dona suport a la reivindicació d’El Club Bellaterra de donar continuïtat a aquestes obligacions urbanístiques a la nova propietat.

Darrera actualització: 19.07.2021 | 07:18