L’Agrupació d’EMDs de Catalunya segueix treballant per impulsar la nova Llei d’EMDs

Dimecres, 27 de març de 2024

El dissabte 23 de març el poble de Jesús va celebrar el seu 30è aniversari com a EMD amb una jornada d’activitats institucionals i festives.

Aprofitant la presència de diversos representants de les EMDs es va ser celebrar una Assemblea Extraordinària de l’Agrupació d’EMDs de Catalunya. En aquesta Assemblea es va aprovar la confecció urgent d’un manifest, sota el nom de “Declaració de Jesús”, que contempla unes demandes als partits polítics que participaran en les Eleccions al Parlament de Catalunya del pròxim 12 de Maig. 

Concretament, es demanarà als partits polítics que incloguin en els seus programes la tramitació d’una llei pròpia de les EMDs.

El nostre president, Josep Mª Riba, que és membre de la Junta rectora de l'Agrupació d'EMDs de Catalunya, va participar activament en aquesta l'Assemblea, així com en alguns dels actes de celebració del 30 aniversari de l’EMD de Jesús. A més a més, també va signar en el Llibre d'Honor.

El passat 20 de gener s’havia celebrat l’Assemblea General Ordinària de l’Agrupació d’EMDs, a l’EMD de Vilamitjana, vinculada a l’Ajuntament de Tremp, per tal d’iniciar el rellançament de l’Agrupació.

Darrera actualització: 15.04.2024 | 12:51