La 9a Cursa de la Diada de Bellaterra reconeix el sacrifici dels professionals sanitaris en la gestió de la COVID-19

Dilluns, 13 de setembre de 2021

La 9a edició de la Cursa de la Diada “La Sansi de Bellaterra” va reconèixer públicament el sacrifici i l’entrega dels professionals sanitaris en la gestió de la COVID-19.

Abans de l’inici de la cursa, el president de l’EMD de Bellaterra, Ramon Andreu, va entregar un guardó a Maria José Pérez, directora del CAP Serraperera de Cerdanyola, acompanyada per la infermera i atleta, Carmen Moreno.

En l’apartat estrictament esportiu, els atletes Esther Ruiz i Juan Manuel Álvarez van ser els guanyadors en la distància de 10 quilòmetres. A més, Álvarez ha establert un nou rècord de la prova. En la categoria de 5 quilòmetres, els guanyadors van ser Cecilie Klysner i Marc Fernández. Pel que fa als bellaterrencs, Susana Collado i Gustavo Aguilar van ser els guanyadors dels 10 quilòmetres, i Maria Goretti Hernández i Aleix Riba en la distància de 5 quilòmetres.

L’edició d’aquest any va comptar amb la participació de l’atleta amb paràlisi cerebral Alex Roca, i un any més amb el campió del món de 100 quilòmetres, Domingo Catalan, de 73 anys.

L’edició d’aquest any ha superat els 750 inscrits i es manté com la cursa més participativa de les que es fan durant la Diada.

Darrera actualització: 13.01.2022 | 12:25