Josep Maria Riba, nou president de l’EMD

Dimarts, 20 de juny de 2023

Aquest dissabte 17 de juny es va constituir el nou ple de la Junta de Veïns de l’EMD de Bellaterra pel mandat 2023-2027.

Josep Maria Riba de Bellaterra endavant, va ser investit president en una sessió constitutiva, que va comptar amb la participació de l'alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carlos Cordón, que va felicitar a la nova representació veïnal, i els va brindar el suport del consistori per treballar plegats.

Riba agafa el relleu de Ramon Andreu, qui ha presidit l'entitat Municipal Descentralitzada des de la seva creació l'any 2010.

El nou plenari està format per 5 vocals de Bellaterra Endavant, 2 de Gent per Bellaterra i 1 d'Esquerra Republicana.

Els vocals de Bellaterra Endavant són Norman Portell, Chus Cornellana, Jordi Macarulla, Gemma Moliner i Lorena de la Peña; els vocals de Gent per Bellaterra són Carles Triginer i Guillem Nadal; i la vocal d'Esquerra Republicana, Laura Batalla, que no va poder assistir a l’acte per motius laborals, i que jurarà el càrrec en el transcurs del proper ple. 

Durant la sessió de constitució del nou govern, els portaveus dels partits amb representació al ple van exposar els seus objectius per aquest nou mandat.

Finalment, el nou president de l'EMD Josep Maria Riba, en el seu discurs d’investidura, va fixar els grans reptes per aquest mandat. 

Podeu recuperar el discurs íntegre del nou president, en el canal de Facebook de l’EMD.

L’acte va finalitzar amb una foto de família dels nous vocals, i un piscolabis a l’exterior de l’edifici de l’EMD.

Darrera actualització: 20.06.2023 | 14:02