Instal·lat un contenidor de reciclatge d’oli de cuina a Bellaterra

Dimecres, 15 de novembre de 2023

El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cerdanyola, l’Agència Catalana de Residus i l’EMD de Bellaterra, ha instal·lat un nou contenidor per a l’oli de cuina usat a la Plaça del Pi de Bellaterra, al costat del contenidor de roba.

El pròxim dissabte 18 de novembre de 10:30 a 13:30h hi haurà un informador al costat del contenidor explicant el seu funcionament.

Per poder reciclar l’oli de forma correcta, els bellaterrencs hauran de posar-lo en una ampolla de plàstic i dipositar-lo en aquest contenidor taronja, ubicat a la Plaça del Pi.

Aquesta iniciativa té l’objectiu d’impulsar l’economia circular i conscienciar a les persones de què llençar a la pica l’oli que han utilitzat per cuinar és perjudicial per al medi ambient. El correcte reciclatge d’aquest tipus de residu evitarà que aquest arribi al clavegueram i contamini el mar.

En canvi, separant l’oli i dipositant-lo en aquest tipus de contenidors, els corresponents serveis de recollida i gestió de residus podran donar-li una segona vida, transformant-lo en biodièsel sostenible.

Darrera actualització: 15.11.2023 | 12:34