Èxit total al Carnestoltes de Bellaterra 2024

Dimarts, 13 de febrer de 2024

El dissabte 10 de febrer Bellaterra es va disfressar d’alegria i color per celebrar la tradicional festa de Carnestoltes 2024.

Aquesta tercera edició ha aconseguit una gran participació i ha tingut molt bona acollida entre les famílies. A causa de l’amenaça de pluja, es va haver de reformular el format de la rua. Finalment, es va dur a terme una batucada i espectacle davant el Centre Cívic de la Plaça Maragall. Tot i el pronòstic de mal temporal, els assistents van poder gaudir de totes les activitats programades.

Música, ball i alegria amb la batucada de Tokem per tu

Dins la programació destaca la rua de Carnestoltes amb batucada a càrrec del grup “Tokem per tu”. Abans, però, els més petits van poder gaudir d’un contacontes i un taller d’instruments amb materials reciclats, on van poder aprendre a fer tambors i maraques que després van lluir a la batucada.

Durant la festa també es va celebrar el concurs de disfresses. Entre tots els participants, destaca la idea d’un grup de veïns i amics que es van disfressar amb robes divertides d’estar per casa i les seves respectives finestres. La seva original proposta els va fer guanyar el premi a la millor disfressa grupal.

L’acte es va clausurar amb l’entrega de premis i un aperitiu pels assistents.

Des de l’EMD Bellaterra compartim algunes imatges per tal que els bellaterrencs que no van poder assistir-hi contemplin les disfresses més singulars i divertides de l’edició d’enguany.

 

   

   

 

Darrera actualització: 13.02.2024 | 12:17