Èxit del nou format de Castanyada i Halloween a Bellaterra

Dilluns, 6 de novembre de 2023

Amb motiu de la Castanyada i del Dia de Tots Sants, la setmana passada es va celebrar el Castalloween 2023 a Bellaterra.

El dilluns 30 d'octubre i el dimarts 31 d'octubre van tenir lloc diverses activitats al Centre Cívic de la Plaça Maragall i als carrers de Bellaterra. El nou programa d'aquest any va ser dissenyat per la Unió de Veïns de Bellaterra, el Grup Escolta de Bellaterra i un grup de famílies de Bellaterra, amb la col·laboració de l'EMD.

La festa final, celebrada al Centre Cívic de la Plaça Maragall, va comptar amb la participació de prop de 120 persones. Entre altres activitats, els nens i nenes de Bellaterra van poder gaudir d’un espectacle de màgia a càrrec del mag Maximiliano, un sketch del grup de teatre bellaterrenc “La Cadira”, un sopar de temàtica Spooky i la música de DJ Paco Tilla, que va punxar hits terrorífics de tots els temps.

Prèviament, però, van fer el recorregut per les 30 cases que van participar a la Ruta de Halloween, i estaven decorades amb temàtica de Halloween.

Darrera actualització: 6.11.2023 | 13:58