El delegat del Govern de la Generalitat de Barcelona visita Bellaterra

Dimarts, 24 d’octubre de 2023

El divendres 20 d’octubre, el Delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona va realitzar una visita institucional a l’Entitat Municipal Descentralitzada de Bellaterra.

El president de l’EMD, Josep Mª Riba, acompanyat de representants del Consistori, va rebre al Sr. Joan Borràs i Alborch al Centre Cívic de la Plaça Maragall de Bellaterra a les 16h.

Després de les salutacions, la comitiva es va desplaçar caminant fins a la Plaça del Pi, on el president va explicar al Sr. Borràs la proposta de millora per aquest espai públic que s’està estudiant.

Tot seguit, van visitar l’espai reservat pel Consultori Mèdic de Bellaterra, que estaria ubicat al carrer Lluis de Avalo, darrere del Club Bellaterra. A les instal·lacions, la Sra. Chus Cornellana, vocal de Salut pública, va explicar al Sr. Joan Borràs aquest projecte. Llargament reclamat pels veïns de Bellaterra.

La comitiva va tornar al Centre Cívic, on el Sr. Borràs va signar en el Llibre d’Honor de Bellaterra. El delegat va llegir en veu alta la seva dedicatòria on va descriure el nostre poble com un territori "que respira enmig del Vallès. Un espai agradable i tranquil de vida". El text conclou amb un agraïment a l'EMD per la feina que fa en benefici dels bellaterrencs.

A les 17h el Sr. Borràs i el president de l’EMD Bellaterra es van acomiadar dels membres del consistori i es van reunir al despatx per celebrar una reunió de treball per parlar sobre els principals objectius del nou Govern de l’EMD Bellaterra i els punts clau per aconseguir-los.

Tot seguit, es va celebrar una reunió de treball a les oficines de l’EMD. Un cop finalitzada la reunió, el Sr. Borràs i el Sr. Riba van atendre els mitjans de comunicació, que es van interessar per conèixer quina serà la implicació del Delegat del Govern sobre les qüestions relacionades amb Bellaterra.

Darrera actualització: 24.10.2023 | 10:35