El Club Naise organitza una conferència sobre com educar en valors a l'esport

Dimarts, 13 de febrer de 2024

El Club Naise, un club de futbol amb delegació a Bellaterra, organitza una xerrada dins del cicle “Educant a través de l’esport”.

La conferència tindrà lloc el dijous 29 de febrer a les 19h al Centre Cívic de la Plaça Maragall i estarà a càrrec del futbolista i entrenador Xavi Damunt.

Sota el títol “Entrenar pensant en la persona o en el rendiment”, aquesta xerrada abordarà diversos temes relacionats amb l’entrenament esportiu a joves i infants, seguint la filosofia del club: promoure l'esportivitat i un estil de joc ric en valors, per aconseguir una victòria justa.

Xavi Damunt, l’encarregat de dur a terme la conferència, és considerat un referent en el món del Futbol i, concretament, en l’àmbit de l’entrenament. Damunt és el coautor del llibre “L’entrenament sistèmic basat en les emocions”, una obra pràctica que exposa idees i mètodes per articular un entrenament basat en els processos d’aprenentatge del jugador.

L’expert col·labora activament amb el Club Naise i és entrenador a escala nacional. Durant la seva trajectòria professional ha pogut posar en pràctica la seva metodologia a diferents clubs com l'RCD Espanyol, Gramenet, Mercantil i el Santboià, i durant deu anys ha treballat al FC Barcelona com a coordinador de l’Academy i membre de l'Àrea de Metodologia.

Gràcies a l'experiència al FC Barcelona, el 2022 va fundar ForeFront Football, una Acadèmia des d’on assessora clubs, entrenadors i jugadors en aquest sistema d’entrenament -també aplicat en el Joc d'Ubicació-.

El Club Naise educa en valors als nens i nenes de Bellaterra

Aquest 2024, la relació entre Bellaterra i el Club Naise continua sent prolífica.

L’octubre del 2023 es va aprovar una nova subvenció de la Diputació de Barcelona per donar suport a aquest projecte esportiu. Aquesta subvenció està destinada a millorar la formació i l'ètica d'ensenyament dels entrenadors, per tal que puguin transmetre als escolars els valors de l'esportivitat i el treball en equip.

Darrera actualització: 16.02.2024 | 09:46