El Club Naise inaugurarà la nova temporada amb un partit de futbol

Dimecres, 27 de setembre de 2023

El Club Naise celebrarà l'inici del Curs de Futbol 2023 – 2024 amb una combinació de partits entre els alevins nascuts al 2012 i al 2013.

El partit s'emmarcarà dins d'un acte de benvinguda, "Educant a través de l'Esport", que tindrà lloc el divendres 6 d'octubre a les 18:00 h al Turó de Sant Pau.

Al Club Naise es practica un futbol basat en la filosofia "Fair Play", en la qual es promou l'esportivitat i un estil de joc ric en valors per aconseguir una victòria justa. És per això que els valors del club són la noblesa, l'amistat, la il·lusió, el sentiment i l'esportivitat.

El club Naise FC té ubicades les seves principals instal·lacions esportives a la Universitat Autònoma de Barcelona, a l'avinguda de l'Eix Central de Cerdanyola del Vallès i molt a prop de Bellaterra.

Gràcies a la subvenció de la Diputació de Barcelona sol·licitada per l’EMD, el club de futbol NAISE continuarà un any més educant en valors als nens i nenes de Bellaterra. Donat que part d'aquesta subvenció estarà destinada a millorar la formació i l'ètica d'ensenyament dels entrenadors, per tal que puguin transmetre als escolars els valors de l'esportivitat i el treball en equip.

Actualment, el Club Naise disposa de cursos per entrenar diverses categories i grups d'edat:

Juvenil "A"
Cadet "A"
Cadet "B"
Infantil "A"
Aleví "A"
Aleví "B"
Aleví FEM
Benjamí "A"

Darrera actualització: 2.10.2023 | 15:36