El club de futbol NAISE educa en valors als nens i nenes de Bellaterra

Dimecres, 18 d’octubre de 2023

El 2023 el Club de futbol NAISE podrà continuar educant en valors als nens i nenes de Bellaterra gràcies al suport econòmic de la Diputació de Barcelona i l’EMD de Bellaterra.

El Club Naise hi posa el compromís de l’educació en valors, a més a més de l’esportiva.

Aquestes subvencions es destinaran a millorar la formació i l'ètica d'ensenyament dels entrenadors, per tal que puguin transmetre als escolars els valors de l'esportivitat i el treball en equip.

I és que una de les característiques principals d’aquest club és la seva aposta per un format d’entrenament més familiar, que busca una relació més propera entre els entrenadors, els pares i els nens.

La metodologia “Educar a través de l’esport” promou l'esportivitat i un estil de joc ric en valors per aconseguir una victòria justa. És per això que els valors del club són la noblesa, l'amistat, la il·lusió, el sentiment i l'esportivitat.

Quina és la tasca del Club NAISE?

El passat divendres 6 d’octubre el Club Naise va celebrar l'inici del Curs de Futbol 2023 – 2024 amb un partit i una xerrada de benvinguda al Turó de Sant Pau. Aquest vídeo mostra l’ambient proper i la companyonia que es respira al Club. A més, recull els testimonis de Quim Ayatas, el President de NAISE, Biel Bertolín, pare de d’un dels alumnes del Club a Bellaterra, i Josep Mª Riba, President de l’EMD de Bellaterra.

 

 

Darrera actualització: 18.10.2023 | 13:53