El CAU de Bellaterra celebra el seu 50è aniversari el pròxim 25 de maig

Dijous, 16 de maig de 2024

El pròxim 25 de maig el Grup Escolta, també anomenat Cau de Bellaterra, celebra el seu 50è aniversari des de la seva creació al barri de Bellaterra. Tallers diversos, concerts amb la col·laboració de diferents entitats de Bellaterra, dinar de germanor... Així serà la festa de celebració organitzada per a totes les generacions que han format part d’aquesta entitat tan arrelada a Bellaterra.

“La proposta és la celebració de la prosperitat de l’entitat, de la col·laboració de la gent, de la xarxa i la comunitat, de la unió”, anuncien des del Grup Escolta. 

El Cau va ser format l’any 1947 pel mossèn Toni, que forma part de Minyons Escoltes i Guies de Sant Jordi de Catalunya. Al llarg dels anys, l’entitat ha exercit una funció socioeducativa amb els infants i joves de Bellaterra, que ha estat passant de generació en generació a través del joc i l’estima.

Programa d’activitats 

La jornada s’iniciarà a les 10 h del matí amb una variada gamma de tallers, en col·laboració amb diverses entitats de Bellaterra, que durarà fins a les 13 h. Seguidament, a la plaça Maragall, es desenvoluparà el taller “Tocant el cel” amb els Castellers de Cerdanyola “Martinets”.

A l’hora del migdia, es convidarà a un dinar de germanor, i durant la tarda, es gaudirà de dos concerts. Primerament, una actuació especial per als més petits a càrrec de Jaume Barri, seguida de “Acabamos de llegar”, el grup tribut a Fito & Fitipaldis. 

Tot seguit, se servirà el sopar a càrrec d’Arròs de Dos. Tindrà un preu de 10 euros amb inscripció prèvia mitjançant aquest formulari. I, per finalitzar la nit, el grup de versions “Sicuta” animarà l’ambient i s’arribarà el final de festa amb un DJ.

L’entitat juvenil va iniciar la celebració del seu 50è aniversari el passat 13 d’abril amb una trobada i àpat de germanor al Centre Cívic de Bellaterra, la qual va aplegar prop de 200 persones de totes les edats.

Darrera actualització: 16.05.2024 | 12:48