Desviació de trànsit el 28 i el 29 de desembre a la plaça de l’estació per la instal·lació del Bicitancat

Dilluns, 27 de desembre de 2021 a les 12:25

Els pròxims 28 i 29 de desembre es farà una desviació parcial de trànsit a la plaça de l’estació amb motiu dels treballs d’instal·lació del Bicitancat, l’aparcament de bicicletes de Ferrocarrils de la Generalitat.

Tant dimarts com dimecres la desviació del trànsit començarà a les 8 del matí i s’allargarà fins a les 7 de la tarda. Aquesta desviació només afectarà als vehicles que circulin en sentit Sabadell. Quan els conductors arribin a la plaça de l’estació, hauran de girar a l’esquerra per pujar per l’avinguda Joan Fàbregas, fins a la rotonda de la plaça Maragall. En aquest punt, els vehicles agafaran el carrer Miquel Servet, des d’on podran tornar a connectar amb la carretera que porta fins a Sabadell.

Els vehicles que circulin cap a Sant Cugat, no es veuran afectats per aquestes obres.

El 28 i 29 de desembre s’instal·laran tots els elements de l’estructura del Bicitancat. I posteriorment, s’equiparà l’espai amb la tecnologia necessària.

Per fer servir el Bicitancat cal entrar al web o descarregar l’aplicació de Parking Verde i registrar-s’hi per obtenir un codi personal. El segon pas és registrar la bicicleta i donar-se d’alta al Bicitancat de Bellaterra. D’aquesta manera ja es podrà fer servir aquest nou servei gratuït dels Ferrocarrils de la Generalitat.

Podeu trobar més informació al web www.fgc.cat/bicitancats.

Darrera actualització: 13.01.2022 | 12:26