Comencen les festes de Nadal de Bellaterra 2023

Dimecres, 29 de novembre de 2023

Aquest any presentem un Programa de Festes de Nadal i Reis molt complert, combinant les activitats essencials i consolidades d’anys anteriors, amb algunes de noves.

L’eslògan de Nadal d’enguany és “Viu el Nadal de Bellaterra, com un infant”. L’objectiu del nou govern és recuperar la proximitat que sempre ha caracteritzat el Nadal de Bellaterra.

Josep Mª Riba, nou president de l’EMD, aclareix que “aquest any hem volgut introduir algunes novetats al programa i donar-li un petit impuls en l'àmbit comunicatiu als clàssics de sempre".

Tot això per generar comunitat durant aquestes dates tan assenyalades i activar el sentiment de pertinença al poble.

De l'1 de desembre al 5 de gener, coincidint amb la tradicional Cavalcada de Reis, hi han programades múltiples activitats per recuperar la il·lusió i gaudir de Nadal a prop de casa:

Quines són les novetats de Nadal 2023?

Una de les novetats més destacades d’aquest any és la iniciativa del “Calendari d’Advent col·laboratiu de Bellaterra. El calendari, que està decorat amb les ceràmiques de la parròquia de Bellaterra fetes pels alumnes de l’escola Tagore als anys 70, estarà situat a la Plaça del Pi.

A partir de l'1 de desembre, cada tarda a les 18h s’obrirà una finestra del calendari i es revelarà un dibuix, frase o desig de Nadal enviat per un infant o una família de Bellaterra.

Aquesta iniciativa impulsada per l’EMD té l’objectiu de fer valdre la història de Bellaterra i donar protagonisme als bellaterrencs i bellaterrenques en el programa de Nadal.

A banda del calendari d’advent, aquest any també destaca l’activitat del Caçations. Una iniciativa impulsada per Bellaterra Solidària que convida les famílies a trobar tions pel bosc.

En línia amb la solidaritat, una altra novetat d’enguany és la participació de Bellaterra a la Cursa Solidària per la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, que tindrà lloc el 17 de desembre i començarà a l'Hotel Campus de la UAB.

Tens algun dubte sobre la programació de Nadal a Bellaterra? Envia un correu a cultura@emdbellaterra.cat

Darrera actualització: 1.12.2023 | 13:42