Comença la renovació de l’enllumenat d’una part de Bellaterra

Dimecres, 21 de febrer de 2024

El projecte de renovació de l’enllumenat de Bellaterra ha estat reactivat. La primera intervenció va ser al Turó de Sant Pau l’estiu de l’any 2021.

Aquesta setmana s’ha començat la implementació del nou enllumenat als següents carrers:

· Talismà, Tatuatge, Til·ler, Talió, Talent, Tosca, Tamborí, Tulipa, Topazi, Canigó, Sant Llorenç, una part del Camí Antic de Sant Cugat i Plaça del Pi.

· Camí de la Font de la Bonaigua, una part Av. Bartomeu, Lluís de Ábalo, Lluís Millet, Ramon Llull, Santiago Rusiñol, Joan Fàbregues, Santa Creu, Balmes, Casimir Clots, Plaça Joan Maragall, Miquel Servet, Josep Maria Marcet, Espronceda, Cisneros i Montseny.

· Part de l’Avinguda de Bertomeu.

En el plànol podeu veure amb més detall els carrers on s’està duent a terme la renovació de l’enllumenat durant aquests quatre mesos.

La renovació comporta un canvi complet de lluminàries que passaran a ser de LEDS, per tant de menor consum, i aportaran una major intensitat lumínica. En alguns casos, es procedirà a canviar tot el fanal i, en la majoria de casos, es canviarà la lluminària. També es posarà algun fanal nou en les zones fosques. Està previst que els treballs finalitzin d'aquí a 4 mesos.

Josep Mª Riba, President de l’EMD de Bellaterra, amb una de les noves lluminàries de LED.

L’EMD espera que aviat s’iniciï una nova licitació per la renovació de la resta d’enllumenat de Bellaterra

L’enllumenat és una competència de l’Ajuntament de Cerdanyola i, per tant, el cost de la inversió surt directament del seu pressupost. Per ara, estem pendents de què l’Ajuntament concreti la nova licitació per executar la renovació de l’enllumenat de la resta de carrers de Bellaterra. 

 

Darrera actualització: 21.02.2024 | 18:05