Còm funcionarà la cavalcada de reis de 2024?

Dijous, 21 de desembre de 2023

Com ja és tradició, el pròxim 5 de gener a les 18h els Reis d’Orient arribaran a Bellaterra amb els FGC acompanyats dels seus patges reials

El grup dels “trencatrons” d' El Musical i joves del Grup Escolta Bellaterra rebran amb torxes a ses majestats a l’estació dels FGC.

Els escortaran fins a la plaça del Pi, on el president de l’EMD, el Sr. Josep Mª Riba, els rebrà i els lliurarà les claus de Bellaterra per tal que ses majestats puguin complir amb la seva tasca, i els nens i nenes d’El Musical cantaran unes nadales.

Després d’aquest petit acte de presentació, els Reis Mags pujaran al tren màgic i es desplaçaran fins a la Parròquia de la Santa Creu per fer l’ofrena al nen Jesús. En sortir de l’església es desplaçaran fins a la plaça Maragall on recolliran les cartes amb els desitjos i regals de tots els infants que els hi vulguin donar.

Mentrestant, es repartirà xocolata amb melindros al seguici i hi haurà una actuació d’un mag.

Els comerços repartiran vals per pujar al tren màgic abans de l’arribada dels Reis Mags

El mateix dia 5 de gener els bellaterrencs i les bellaterrenques podran pujar al tren màgic dels Reis Mags i fer un recorregut per Bellaterra. A partir del dia 28, els comerços repartiran vals gratuïts per fer un viatge en aquest tren.

Abans de l’arribada dels Reis Mags, es faran dos viatges: un a les 17h i un altre a les 17:25h. Aquelles persones que vulguin pujar al tren, hauran d’ensenyar un dels vals oficials repartits pels comerços.

Darrera actualització: 29.12.2023 | 12:24