Com funciona el Bicitancat de Bellaterra?

Dimarts, 1 de febrer de 2022 a les 00:00

El Bicitancat de Bellaterra, ubicat a l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat, ja està en funcionament. 

Avui us expliquem com donar-vos d’alta d’aquest servei.

El primer pas és descarregar-vos l’aplicació gratuïta Parking Verde o entrar al web www.parkingverde.com. Un cop a dins, heu de registrar les vostres dades personals i obtindreu un codi. Tot seguit, registreu la vostra bicicleta o patinet. La fase de registre s’acaba donant-vos d’alta a l’aparcament de Bellaterra, aportant les dades necessàries i acceptant les condicions.

Per obrir la porta del Bicitancat heu d’introduir el vostre codi al teclat o bé a l’aplicació, i la porta s’obrirà automàticament. A partir d’aquí, disposeu de 5 minuts per estacionar la bicicleta o el patinet en un dels espais lliures. Per sortir, introduïu de nou el vostre codi al teclat o a l’aplicació.

Recordeu que el Bicitancat només accepta bicicletes i patinets registrats, i que cada plaça d’aparcament és per un únic vehicle. Les places no es poden reservar amb antelació i la disponibilitat està subjecta al nivell d’ocupació. L’ús del servei és gratuït però en cas d’excedir 24 hores d’estacionament consecutives es farà un càrrec de 30 cèntims l’hora de més.

Davant de qualsevol incidència podeu trucar a qualsevol hora al 673 692 043.

Darrera actualització: 01.02.2022 | 14:18