Catalònia Fundació Creactiva protagonista de la nova exposició del tercer cicle del Bellaterra d’Artistes

Dimecres, 22 de febrer de 2023 a les 00:00

La inauguració tindrà lloc el proper dijous 2 de març a dos quarts de sis de la tarda.

Catalònia Fundació Creactiva serà la protagonista de la nova exposició del tercer cicle del Bellaterra d’Artistes. La inauguració de l’obra que tindrà lloc el proper dijous 2 de març a dos quarts de sis de la tarda a la sala d’exposicions de l’EMD, porta per títol ‘TAQUES’, i és el resultat d’un treball fet durant mesos per les persones de la Residència Sant Medir de la Fundació Catalònia.

Cadascú ha fet primer un dibuix, un esbós, una taca de colors, una impremta amb la seva ma, el seu peu, o qualsevol altre part del cos. I a partir d’ella Jorge Legrá, artista internacional i monitor del centre, ha pintat la seva figura. El resultat és un treball conjunt deliciós entre retratat-retratista, que fa cada peça única i irrepetible.

Durant l’acte d’inauguració l’artista comentarà aquestes obres amb tots els assistents, metre gaudeixen d’un petit piscolabis. Aquest tercer cicle d’exposicions d’art a Bellaterra està organitzat per l’EMD i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.  

Darrera actualització: 24.02.2023 | 12:31