Canvis de trànsit al carrer Enric Morera i al Camí Antic

Divendres, 24 de desembre de 2021 a les 09:00

Durant els pròxims dies l’EMD de Bellaterra començarà les obres necessàries per fer el canvi de sentit del carrer Enric Morera i també la pacificació del Camí Antic. Aquests canvis van ser aprovats en el ple de l’EMD del mes de juliol d’aquest any.

El canvi de sentit a Enric Morera servirà per millorar la seguretat d’aquest carrer amb la cruïlla de la carretera BV-1414, eliminant el sentit d’entrada a Enric Morera. Amb aquest canvi es guanyaran places d’aparcament.

La millora de la seguretat vial al Camí Antic té l’objectiu de trencar la prioritat en quatre cruïlles a través de noves rotondes i stops. La primera rotonda es farà a la cruïlla amb el carrer Casas i Amigó. La segona rotonda s’ubicarà entre els carrers Canigó i Tosca. En aquest punt, el carrer Tosca serà a partir d’ara d’un únic sentit, d’entrada des del Camí Antic.

La cruïlla amb el carrer Roda Ventura tindrà un stop en cada sentit. A més, ja no es podrà accedir al carrer Roda Ventura des del Camí Antic, sinó que s’haurà de fer des del carrer Terranova.

A l’alçada del carrer Tulipa també hi haurà un stop en cada sentit. En aquest punt, el carrer Terranova només serà d’entrada, i entre el Camí Antic i Abad Oliba tindrà un únic sentit.

La previsió és que aquestes obres finalitzin abans d’acabar l’any.

Darrera actualització: 13.01.2022 | 12:27