Bona acollida del Calendari d’Advent col·laboratiu

Dijous, 28 de desembre de 2023

Aquest any, una de les novetats més destacades del programa de Nadal a Bellaterra ha estat la iniciativa del “Calendari d’Advent” col·laboratiu que durant les festes nadalenques ha estat ubicat a la Plaça del Pi.

Es tracta d’un calendari que reprodueix una selecció de les ceràmiques de la parròquia de Bellaterra fetes pels alumnes de l’escola Tagore als anys 70.

Des de l’1 fins al 24 de desembre, cada dia s’ha obert una ceràmica mostrant el dibuix, frase o desig de Nadal que els nens i alguns adults de Bellaterra ens van fer arribar.

Amb aquesta iniciativa, el nou Govern ha volgut fer valdre la història i el legat cultural de Bellaterra i, al mateix temps, fer partícips als veïns i veïnes de Bellaterra a l’agenda d’activitats de Nadal.

Els infants de Bellaterra s’emocionen al obrir les finestres del calendari d’advent

Cada dia entre setmana a les 18h i els caps de setmana a les 13h, s’ha obert una nova finestra del calendari d’advent a la Plaça del Pi en un acte públic i obert a tothom.

En línia amb l’eslògan d’aquest any: “Viu el Nadal de Bellaterra com un infant”, l’EMD ha estat convidant als creadors d’aquests dibuixos i escrits nadalencs perquè poguessin ser ells mateixos qui destapessin la finestra en la qual apareix la seva creació.

La valoració final d’aquesta nova iniciativa ha estat molt positiva. Tant la idea, com el fet que el calendari estigués tots els dies a la Plaça del Pi, han tingut molt bona acollida. A més a més, els nens i les nenes que hi han col·laborat s’han mostrat molt contents de poder formar part del calendari d’advent i, els més grans, han sentit la il·lusió del Nadal.

Un dels veïns més implicats en aquesta iniciativa ha estat la bellaterrenca Anna Valls, que ha vingut a presenciar l'obertura de la finestra els 24 dies del calendari d'advent, i a donar un cop de mà quan ha fet falta.

Darrera actualització: 3.01.2024 | 12:47