Bona acollida de la 1ª Festa de les mascotes de Bellaterra

Dimecres, 22 de novembre de 2023

El dissabte 18 de novembre es va celebrar una festa en honor a les mascotes de Bellaterra.

Es tracta d’una iniciativa organitzada amb la col·laboració de la clínica veterinària Family Can, la Unió de Veïns de Bellaterra, Bellaterra Diari i l’EMD de Bellaterra. 

Més de 500 persones van acudir a la Plaça del Pi per gaudir d’un matí en família amb les seves mascotes.

La plaça es va convertir en un espai mutidisciplinar i multiactivitat on els tallers infantils, espectacles de titelles i pinta-cares, van conviure amb les xerrades pels pares i mares o les paradetes de venda d’objectes per a mascotes.

Diverses entitats solidàries dedicades a la protecció i la cura dels animals van estar presents a la festa recopilant fons i difonent la seva tasca:

  • Xapes personalitzades COCOPOMPOM 
  • Arnesos solidaris CANET DE MAR 
  • Llibres amb ànima ÈFORA 

A banda d’impulsar la bona relació entre els bellaterrencs i les mascotes, un dels focus temàtics de la festa va ser la sensibilització envers la necessitat de controlar problemes com el de les colònies de gats.

 

 

De cara al pròxim 2024, l’EMD continuarà animant a les entitats a celebrar aquesta festa enfocada a incrementar la cohesió social i facilitar que les mascotes de Bellaterra siguin tractades com reclama la nova llei de benestar animal.

Des del nou govern es donarà suport a totes les activitats que potenciïn el benestar humà, animal i de preservació i connexió amb la natura.

Darrera actualització: 22.11.2023 | 11:42