Bellaterra suspèn la Festa Major 2020 per a reduir el risc de conyagis de la Covid-19

Dimecres, 22 de juliol de 2020 a les 00:00

L’EMD de Bellaterra ha pres la decisió de suspendre la festa major d’aquest any i, així, reduir al màxim el risc de contagis de la COVID-19. Amb l’adopció d’aquesta mesura, l’EMD de Bellaterra prioritza la salut de tota la ciutadania després de veure l’increment de nous contagis arreu de Catalunya durant les últimes setmanes.

Des del 10 de juny, el Consell de Cultura de Bellaterra s’ha reunit dues vegades i en la reunió que s’ha fet aquest vespre s’ha comunicat la decisió a les entitats implicades en la preparació de la festa d’aquest any. Des de la primera reunió, entitats, formacions polítiques i el govern de l’EMD han treballat aportant suggeriments i noves activitats per mantenir, encara que fos en un format reduït, la tradicional festa major. L’EMD agraeix a totes elles l’esforç fet fins ara, però considera que el més segur per a la salut de tots és anul·lar la festa major d’aquest any.

Tot i la feina feta pel Consell de Cultura, veient que l’aparició de nous casos positius de COVID-19 no ha parat de créixer des de l’aixecament de l’estat d’alarma i el confinament, s’anul·la oficialment la festa major que s’havia de celebrar del 3 al 6 de setembre d’aquest any.

Darrera actualització: 14.03.2021 | 12:35