Bellaterra manté la cavalcada de Reis

Dilluns, 27 de desembre de 2021 a les 12:55

Des de l’EMD ja estem preparant l’arribada dels Reis d’Orient per aquest nou any 2022.

Però degut a l’elevat nombre de contagis de la Covid-19 i a l’absència dels cotxes d’època, haurem de fer algunes modificacions.

La més important és que els cotxes antics amb què els Reis pujaven fins a l’església i fins a l’EMD, aquest any seran substituïts per un trenet de tres vagons.

D’altra banda, seguint les normatives del Departament de Salut, tots els actes seran a l’exterior i s’evitaran les aglomeracions. És per a aquests motius que, d’una banda, es cancel·la la pujada dels infants a les carrosses del trenet; i de l’altra, els Reis recolliran les cartes a l’exterior de l’edifici de l’EMD.

La resta d’activitats, de moment, es mantenen igual. La Inestable seguirà organitzant la cavalcada i els Reis d’Orient arribaran a l’estació de Bellaterra poc després de les 6 de tarda. Allà seran rebuts pel president de l’EMD, Ramon Andreu, pels Trencatrons d’El Musical i pels infants i les famílies que els esperaran a la plaça.

Dalt de l’escenari, els alumnes d’El Musical oferiran un concert de cançons nadalenques; i els joves del Grup Escolta guiaran la comitiva amb les torxes, fins a la parròquia i l’EMD.

Un cop a la plaça Maragall, els monitors del cau oferiran xocolata calenta a tots els assistents i comptarem amb l’animació de la Unió de Veïns.

Recordeu que si teniu entre 7 i 14 anys, podeu acompanyar els Reis fent de patges. Envieu un mail a cultura@emdbellaterra.cat o un Whatsapp al 667 573 025.

Darrera actualització: 13.01.2022 | 12:27