Bellaterra celebrarà el Sant Jordi als seus carrers

Dimarts, 16 d’abril de 2024

Música en directe, lectura de poesia, presentació de llibres, venda de roses, recollida de llibres de segona mà, tallers i activitats infantils. Així serà la diada de Sant Jordi de 2024 a Bellaterra. La plaça del Pi serà, un any més, l'epicentre d'aquesta celebració tan esperada, omplint l’espai amb el color de les roses, l'emoció dels llibres i la diversió de les activitats el proper 23 d’abril.

Paradetes de venda de llibres, roses i molt més

La plaça del Pi serà l'escenari d'una vibrant Fira literària, el 23 d’abril, de 09 h a 20 h, on les entitats i els comerços del municipi compartiran parades plenes de cultura, roses i entreteniment. 

El Musical s’encarregarà de la venda de llibres, mentre que l’ONG La Medusa oferirà una selecció d'accessoris i punts de llibres amb l’objectiu de recaptar fons per la seva ONG. A més, la Unió de Veïns de Bellaterra enriquirà la jornada amb una oferta variada: venda de llibres de segona mà, organització d'un taller de punt de llibre, venda de dracs artesanals i recomanació de pel·lícules basades en llibres. També se celebrarà un taller per als més petits, “Rosa de felpa”, organitzat per Laura Ramos d’Ilu Ilus.

El CAU i l’Institut de recerca de l’Hospital Sant Joan de Déu seran els encarregats de la venda de roses, mentre que l’Escola Ramon Fuster també disposarà d’una parada per recaptar fons pel viatge de fi de curs. A més, la llibreria Paper’s, muntarà la seva paradeta com cada any, amb una oferta de llibres actuals. Per la seva banda, Bellaterra Diari, oferirà un projecte audiovisual i literari. 

També, participarà amb una paradeta, Bellaterra Solidària, amb la venda d’objectes de segona mà i La Inestable, conjuntament amb l’associació d’animals, Adopta’ns, on vendran objectes per a mascotes.

Conte teatralitzat

La Diada també presentarà un espectacle teatralitzat ideal per a totes les edats, de 17.15 h a 17.45 h. L’actriu Clara del Ruste interpretarà de forma divertida i lúdica el conte “Pau Casals: Col·leccionista de Pipes”, de l’autora Anna Obiols, on coneixerem la vida d’aquest gran músic a través de la seva col·lecció de pipes.

Música i poesia a la plaça
A la plaça, l'esperit de Sant Jordi es fusionarà amb música amb un podi participatiu. De 18 a 19.30 h, tindrem el plaer d'escoltar diferents nens i joves interpretant temes moderns i de jazz, acompanyats al piano. Comptarem amb la participació dels alumnes de la Marian Barahona, la trompeta de l’Albert Abad i el Greg Hollis, a més dels estudiants de l'Escola Ramon Fuster, i altres espontanis que vulguin unir-se a l'experiència. Podeu apuntar-vos a través d’aquest enllaç.

Darrera actualització: 16.04.2024 | 18:18