Bellaterra col·labora en la Cursa de la Marató de la UAB i acull una xerrada sobre salut sexual

Dimarts, 5 de desembre de 2023

El dimarts 12 de desembre a les 17:30h tindrà lloc una presentació de la Cursa solidària de la UAB i una “Xerrada i activitat participativa sobre salut sexual en la joventut”, en el Centre Cívic de la Plaça Maragall.

En primer lloc, s’explicarà com serà la Cursa solidària que se celebrarà el 17 de desembre amb l’inici a l’Hotel Campus, i tot seguit, es farà la xerrada i sessió participativa.

Aquesta sessió estarà oberta a tots els bellaterrencs i bellaterrenques i relacionada amb el tema central de la Marató de TV3 d’enguany: la salut sexual i reproductiva.

A través de la mateixa, es promourà una bona salut sexual entre el jovent d’una manera participativa i interactiva. Des de l’EMD s’ha convidat a totes les escoles i centres educatius a fer difusió del taller a les seves instal·lacions i convidar als joves, pares i mares de Bellaterra a assistir-hi.

La sessió serà conduïda per les antropòlogues Bruna Álvarez i Estel Malgosa, investigadores del grup de recerca AFIN del Departament d’Antropologia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Ambdues han realitzat més de 200 tallers sobre salut sexual i reproductiva.

El grup AFIN és un centre dedicat a la recerca interuniversitària, interdisciplinari, multidisciplinari i internacional en ciències socials, humanitats i ciències de la salut.

Més activitats amb motiu de la Marató de TV3

En paral·lel a aquesta sessió, hi ha organitzades dues activitats més amb motiu d’aquest programa solidari de TV3. El 17 de desembre tindrà lloc un torneig de pàdel al Club Bellaterra de 10:00 h a 14:00 h i la Cursa de la Marató a la UAB – que inclourà una xocolatada patrocinada per l’EMD-.

La xerrada sobre salut sexual és una de les iniciatives incloses en el programa d’activitats organitzades de desembre. Vols conèixer l’agenda completa d’aquest mes? Pots consultar-la aquí.

Darrera actualització: 5.12.2023 | 14:03