Alta WhatsApp EMD Informa

L'EMD Informa és un canal informatiu de l'EMD Bellaterra a través de WhatsApp per donar a conèixer als ciutadans i ciutadanes les activitats més importants tant en l'àmbit oficial com en l'àmbit cultural i esportiu.

Per donar-te d'alta has de fer dos passos:

1- Afegeix el telèfon de l'EMD Informa "616 83 87 83" a l'agenda del teu mòbil.

Aquest pas és imprescindible per poder rebre els missatges.

2- Omple el següent formulari:

Tanca Formulari

Formulari d'alta al canal de WhatsApp EMD Informa

   

Els camps marcats amb un asterisc (*) són obligatoris.

 

Aquest compte de WhatsApp és només informatiu i no respon missatges ni trucades. Per a qualsevol consulta, pots contactar amb l'EMD trucant al ☎ 93 518 18 30 en horari d'oficina o enviant un 📧 a info@emdbellaterra.cat.

Moltes gràcies!

 

Protecció de dades:

L’enviament de les dades introduïdes en aquest formulari impliquen l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades. L'EMD utilitzarà les vostres dades amb la finalitat de la gestió i el foment de la participació ciutadana i la difusió d’informació de l’EMD de Bellaterra. Les vostres dades s'incorporaran a un fitxer propietat de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra. Aquestes dades no seran cedides a tercers. Podreu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel.lació i oposició dirigint-vos per correu postal a EMD Bellaterra, plaça Maragall, 4, 08193, Bellaterra, presentant una instància a les oficines de l’EMD o enviant un correu electrònic a info@emdbellaterra.cat 


Darrera actualització: 23.11.2023 | 12:21
Darrera actualització: 23.11.2023 | 12:21