Festes

Festa major, Nadal i Reis


Al llarg de l’any, els habitants de Bellaterra es troben al carrer per a celebrar tres grans festes: la Festa major, Nadal i Reis. 

La Festa major de Bellaterra (a principis de setembre) és l’esdeveniment cultural més multitudinari del poble. Les entitats proposen diverses activitats a celebrar entre la nit de dijous i la tarda de diumenge. Una oferta que combina actes culturals, esportius, infantils, musicals, solidaris i sopars populars per a totes les edats.

Per Nadal, els actes es concentren a l’entorn de la parròquia de la Santa Creu amb la missa, el concert musical, i destaquen també activitats com el pessebre vivent a l’entorn de la parròquia i la representació d’Els Pastorets al Turó de Sant Pau.

Per a la festivitat de Reis és una tradició que Ses Majestats arribin a Bellaterra amb tren. Un cop a la plaça del Pi, els Reis d’Orient són rebuts per grans i petits. Tot seguit fan una ofrena a la parròquia de la Santa Creu i finalment reben les cartes dels infants a l'edifici de l'EMD Bellaterra.

Darrera actualització: 13.05.2022 | 08:12
Darrera actualització: 13.05.2022 | 08:12