L’EMD tanca l’any 2022 amb fortalesa econòmica

Dissabte, 1 d’abril de 2023

Tota la gestió econòmica de l’EMD es fa amb el suport, l’assessorament i la supervisió de la Diputació de Barcelona. 

L’EMD sempre ha realitzat la seva gestió econòmica amb el servei d’assessorament, suport i supervisió de la Diputació de Barcelona. Tanmateix, al finalitzar l’exercici econòmic tota la seva informació s’envia a la sindicatura de comptes per el seu control i supervisió definitiva. 

La bona gestió econòmica realitzada li ha permès tancar l’any 2022 sense deutes, amb pagament a proveïdors a menys de 30 dies i pendent de cobrar un deute de l’Ajuntament de Cerdanyola de 90.000 euros.

La constant recerca i tramitació de subvencions, les contractacions dels serveis de les empreses externes a preus ajustats, i la reclamació del deute pendent de l’Ajuntament de Cerdanyola, han estat les claus per fer possible l’estabilitat econòmica de la nostra administració bellaterrenca.

D’altra banda la baixa despesa en sous del personal de l’EMD ha permès equilibrar el pressupost. Del total del pressupost que gestiona l’EMD, tant sols un 29% es destina a la despesa en sous dels seus treballadors i la situa com l’administració més eficient, per davant dels Ajuntaments de Sant Cugat amb un 32%, i del de Cerdanyola amb un 37%. 

L’EMD també ha estat molt rigorosa a l’hora de contractar de forma clara i transparent els seus serveis externs a preus competitius i respectant sempre els procediments públics de la Llei de contractacions. Tant es així, que en les licitacions que superen el 10% de pressupost ordinari sempre s’ha inclòs en el tribunal responsable a membres de l’oposició i a personal d’altres administracions com la Diputació o l’Ajuntament.
 

Darrera actualització: 31.03.2023 | 17:41