TREBALLS DE MILLORA PER A LA PROTECCIÓ FORESTAL DE BELLATERRA

Aquest matí l’EMD de Bellaterra ha finalitzat els treballs de millora i protecció contra els incendis forestals a la zona de Can Llobet.


Les actuacions han inclòs la recuperació d’un camí forestal. La brigada de l’EMD ha retirat les tanques i la porta que bloquejaven l’accés a Escultor Vilanova. Els treballs també han consistit en substituir aquests elements per unes fites de fusta i un cadenat.


La recuperació d’aquest espai permet ara l’accés de vianants a peu o en bicicleta, alhora que impedeix el pas de vehicles motoritzats, a excepció dels vehicles de bombers, emergències i serveis de manteniment.


L’obertura de l’accés a Escultor Vilanova s’ha completat amb el seu desbrossament així com l’adequació de Domènech i Montaner. En tots dos casos, s’ha recuperat l’amplada original d’uns camins que discorren per un entorn forestal i s’han retirat els arbres caiguts i les males herbes. L’accés a Domènech i Montaner des de la cruïlla amb Vázquez de Mella i Can Llobet, també incorpora elements per evitar l’entrada de vehicles motoritzats.


Amb aquesta actuació, aquest espai forestal de Bellaterra permetrà l’accés de vehicles de bombers, emergències i serveis de manteniment.Últimes entrades

EMD Bellaterra  Plaça Maragall 4, 08193 Bellaterra   Telèfon: 93 518 18 30   Correu-e: info@emdbellaterra.cat

Horari d'atenció al públic: de dilluns a divendres de 9 a 13 hores, i dijous de 16 a 18 hores