TALL DE TRÀNSIT PER LA RETIRADA DE TRES PINS PERILLOSOS PER LA CARRETERA BV-1414


La carretera BV-1414 estarà tallada al trànsit aquest dissabte dia 24 al matí per la tala de 3 pins ubicats a la cruïlla de la carretera amb el carrer Octavi Bruix. Aquests pins, amb una forta inclinació, tenen un important risc de caiguda a la carretera.


Per reduir al màxim les molèsties en la mobilitat dels veïns, el tall de trànsit començarà a les 7 del matí. Està previst que els treballs s’allarguin fins a les 3 de la tarda i el tall de trànsit està coordinat amb la Diputació de Barcelona.


Com en anteriors ocasions, s’ha habilitat un itinerari alternatiu per a circular en sentit Sant Cugat i Sabadell.


En sentit Sant Cugat, el trànsit de pas es desviarà pel carrer Casas i Amigó fins al Camí Antic. Des d’aquí, els conductors podran accedir de nou a la carretera passant pel carrer Terranova.


En sentit Sabadell l’itinerari alternatiu començarà a l’alçada del carrer Terranova fins arribar al Camí Antic. Des d’aquí, els vehicles hauran d’anar fins al carrer Pin i Soler per arribar a la rotonda de La Vall.


Els veïns del tram final del carrer Octavi Bruix tenen garantit l’accés als garatges dels seus habitatges mentre durin els treballs.

Últimes entrades

EMD Bellaterra  Plaça Maragall 4, 08193 Bellaterra   Telèfon: 93 518 18 30   Correu-e: info@emdbellaterra.cat

Horari d'atenció al públic: de dilluns a divendres de 9 a 13 hores, i dijous de 16 a 18 hores