RÈCORD DE DONACIONS DE SANG A BELLATERRA

La jornada de donació de sang organitzada ahir a Bellaterra ha batut tots els rècords. Un total de 78 persones van passar per l’edifici de la plaça Maragall per fer aquest gest solidari que ajuda a salvar vides. La jornada d’ahir també va servir perquè 12 persones es convertissin en donants de sang per primera vegada.


La resposta de la població de Bellaterra a la crida feta pel Banc de Sang i Teixits i l’EMD ha estat excepcional i així ho ha volgut agrair Gala Cortel, de l’Àrea de la promoció de la donació del Banc de Sang i Teixits. Cortel també destaca que de cada donació s’extreuen 3 components de la sang, i que amb les donacions d’ahir se’n beneficiaran fins a 210 malalts.


De les 78 persones donants, 31 ho van fer durant el matí i les 47 restants van acostar-se a l’edifici de l’EMD al llarg de la tarda.


La importància de fer donacions aquest any és més gran que en d’altres ocasions. Actualment les necessitats de sang són més elevades de l’habitual per la represa d’operacions als hospitals que s’havien ajornat durant les setmanes més dures de la pandèmia.Últimes entrades

EMD Bellaterra  Plaça Maragall 4, 08193 Bellaterra   Telèfon: 93 518 18 30   Correu-e: info@emdbellaterra.cat

Horari d'atenció al públic: de dilluns a divendres de 9 a 13 hores, i dijous de 16 a 18 hores