L’ARRIBADA DELS REIS A BELLATERRA SERÀ VIRTUAL

La màgia dels Reis de l’Orient tornarà un any més a Bellaterra. La pandèmia de la COVID no permetrà fer la tradicional cavalcada pel centre del poble, però Melcior, Gaspar i Baltasar passaran com sempre per totes les cases.


ENVIEU LES CARTES


Abans no arribin a Bellaterra, els Reis volen rebre les cartes de tots els nens i nenes que aquella nit estaran a les cases de Bellaterra. Amb tot això del confinament, el Carter Reial aquest any està fent teletreball i ha habilitat el correu electrònic elsreisdelorient@emdbellaterra.cat per recollir totes les cartes.


L’ARRIBADA DELS REIS


L’arribada virtual dels Reis serà el dimarts 5 de gener a les 5 de la tarda. Des del canal de Whatsapp de Bellaterra.tv (616 83 87 83) es podran veure els tradicionals discursos de Ses Majestats.


Melcior, Gaspar i Baltasar no estaran sols. Com sempre, les entitats de Bellaterra els faran companyia en aquesta nit màgica. Des d’El Musical han assajat les seves cançons de Nadal; el Grup Escolta Bellaterra ha preparat un taller per als més petits de la casa; i la companyia Can Ninot té a punt un espectacle de titelles. El grup de teatre La Inestable, ajudarà als Reis a estendre la seva màgia per Bellaterra.


PARLAR AMB ELS REIS


Com que els més petits no podran parlar amb els Reis a l’edifici de l’EMD en el moment d’entregar les cartes, Melcior, Gaspar i Baltasar faran videotrucades amb tots els nens i nenes que vulguin parlar amb ells. Les videotrucades es faran el mateix dia 5 a partir de les 6 de la tarda.


Per poder fer aquesta videotrucada, cal fer una reserva trucant al 667 57 30 25 abans del 4 de gener. D’aquesta manera, es podrà demanar videotrucada amb el Rei preferit.Últimes entrades

EMD Bellaterra  Plaça Maragall 4, 08193 Bellaterra   Telèfon: 93 518 18 30   Correu-e: info@emdbellaterra.cat

Horari d'atenció al públic: de dilluns a divendres de 9 a 13 hores, i dijous de 16 a 18 hores